androidvodic.com

Kunci Gitar Kok Iso Yo? - Guyon Waton: Tau Nekat Ku Mencintaimu - News

Intro:             
                                                                                                             

Kok iso yo?

Kok tegel yo?

Opo salahku?

Ning endi luputku?

Wong sing ra sepiro

Koyo aku iki

Masalah asmoro, mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho

Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo

Gusti, tulung paringono

Ati sing kuat (ati sing kuat)

Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Tibo wayah mongso udan teko           (wayah mongso udan teko)

Howo adhem featuring-an loro

Durung siap nompo kenyataan

Kowe disanding wong liyo

Reff:

Durung nganti garing lorone atiku

Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi

Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu

Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane

Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo? (Kok iso yo?)

Kok tegel yo? (Kok tegel yo?)

Wong koyo aku

Masalah asmoro, mung kebagian loro

Musik:                       

                                                                                     

Tibo wayah mongso udan teko           (wayah mongso udan teko)

Howo adhem featuring-an loro

Durung siap nompo kenyataan

Kowe disanding wong liyo

Reff:

Durung nganti garing lorone atiku

Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi

Sliramu saiki disanding wong liyo

Tau nekat ku mencintaimu

Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane

Ternyata aku dudu siji-sijine

Terkini Lainnya

Tautan Sahabat