androidvodic.com

Kunci Gitar Lagu Sadar Posisi - Happy Asmara: Remuk Atiku Nompo Layang Undangan Rabimu - News

Capo di fret 3

Wes tak cubo nguatke ati

Nompo kasunyatan iki

Nadyan perih rasane

Aku kudu sadar diri..

Mbiyen kowe ninggal lungo

Tanpo pamit karo aku

Saiki we teko ning ngarepku

Mung ngeterke undangan rabimu..                        

Aku kudu sadar posisi

Ra bakal biso nduweni

Mergo kowe sing tak tresno

Malah milih wong liyo..

Mung iso tak pendem ning ati

Roso sayang ro tresnoku iki

Aku tresno kowe

Kowe tresno liyane..

Reff:

Remuk atiku nompo layang

Undangan rabimu

Mbubrahke crito tresno iki

Marang sliramu..

Gandeng wes suwe

Jebul aku dudu jodone

Matursuwun.. Kowe wes tau

Gawe kisah ning uripku..

Terkini Lainnya

Tautan Sahabat